Lena PH är bra!



"Först och främst vill jag tacka mig själv för att jag sa ja till att vara med i melodifestivalen igen. Jag säger ju det, det är roligare att säga ja för då händer det någonting. Säger man nej händer ingenting alls. Även om ett ja innebär en risk eller drar åt ett håll man egentligen inte tänkt sig så genererar det oftast nya möjligheter som annars inte skulle dyka upp."


Lena Philipsson i "Det gör ont en stund på natten men inget på dan"

Kommentarer
Postat av: Martin

Betyder detta att vi kommer få folkomrösta om WTC-bygget i samband med valet till Europaparlamenetet år 2009, såsom fp förslår? För om det är som du antyder ovan, roligare att säga ja, vill du väl inte beröva oss den chansen?

http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/kraever_folkomroestning

2008-01-13 @ 18:22:45
Postat av: Johan Persson

Hej

Folkpartiet har lämnat in en motion rörande folkomröstning kring en eventuell framtida byggnation av norra Fjädern. Man vill folkomrösta för att det enligt folkpartiet inte finns några sakägare i området.

Det område som nu diskuteras för World Trade center ligger inte i Norra Fjädern, det är också ett område där det knappast saknas sakägare. Mot den bakgrunden ser jag inte något skäl till att biträda motionen från folkpartiet.

När det sedan gäller eventuella utgrävningar framåt så är det en fråga som man nu får titta på. Jag varken stänger eller öppnar några dörrar innan vi har ett underlag framme. En förutsättning är ju också att kommunen och Kärnhem kommer överens om ett riktigt investeringsavtal, det ska göras fram till den 15 mars.

Johan Persson

2008-01-13 @ 20:18:20
Postat av: Humle och Dumle

Jag gillar också Vetlandabruden!

2008-01-16 @ 12:07:11
Postat av: Bjarne Ritzén

Tror Johan Persson att 1000 företag kommer att ansluta sig till WTC - projektet i Kalmar?

2008-02-23 @ 10:33:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0