Osmakligt!

Det står var och en fritt att ha synpunkter på andra personers agerande. Så är det i en demokrati. Om synpunkterna övergår i hot eller trakasserier så är det ett angrepp på just demokratin.

Om det nu är så att den person som överklagade kommunfullmäktiges beslut om arena nu drar tillbaka sitt överklagande på grund av hot mot sin familj så är det direkt osmakligt.

Kommentarer
Postat av: US

Det vore hedervärt av dig Johan att utöver tycka det hela är osmakligt faktiskt se till så att arenabeslutet får sin rättsliga prövning för annars står det om några år en arena där ute vid E22 som ett monument över antidemokratin. En arena som ej blev juridiskt prövad pga hot och trakasserier. Det om något "sätter Kalmar på kartan"!

2008-09-15 @ 07:39:06
Postat av: US

och det bästa/värsta av allt är att just anställda på KFF hängt ut mannen som överklagade med namn, adress och telefonnummer. I vilket syfte vet jag inte men det känns som den mannen är beredd att gå hur långt som helst för att få arenabygget igång snarast. Just dessa element sitter du tillsammans med Johan. Odemokratiska element som nästintill offentligt hatar dem som ifrågarsätter kommunal borgen till arenan. KFFs ordförande blev mycket irriterad över att någon tog sin demokratiska rätt att överklaga beslutet. KFFs ordförande är som bekant även vänsterpolitiker. Personer som blir irriterade över demokrati... ja Johan det är just sådana du sitter sida vid sida med.

2008-09-15 @ 07:44:19
Postat av: Bengt

Hallå Johan! Vad tyst du är idag eller sitter du och njuter för att det är fritt fram och bygga arenan nu?

Räcker inte att bara ta avstånd här i bloggen. Du bör göra något mer konkret! Hoppas du är nöjd nu när du håller odemokratiska krafter i handen!

2008-09-15 @ 09:45:52
Postat av: Blå-röd

Med tanke på situationen just nu tycker jag absolut att ett överklagande är nödvändigt för demokratins skull. Hoppas länsrätten driver frågan, för det kan de väl göra?



Att US har världens största horn i sidan till Linus Hellman (den som US nämner i början av sitt inlägg) är välkänt för oss som läser många kommentarer på nätet.



Vidare så är du inte riktigt uppdaterad när det gäller Johnny petersson. Han blev omedelbart irriterad när han fick höra om överklagan, det är riktigt. Men bara någon timme senare hade han lugnat ner sig och klargjorde för pressen det demokratiskt viktiga i en överklagan.



Men som sagt; ett överklagande och en noggrann bedömning av länsrätten vore önskvärt. Tyvärr kan jag inte själv lämna in en sådan för dels är jag av den fasta övertygelsen att en arena är otroligt viktig för regionen, och dels är jag inte alls övertygad om att något fel har begåtts när beslutet fattades.



En juridisk prövning var väl exakt vad kommunen lät göra när man anlitade utomstående juristexpertis innan man la fram förslaget om borgen. (Kryphåls-tjafset)

2008-09-15 @ 19:21:20
Postat av: Johan Persson

Hej



Både här på bloggen och i ett pressmeddelande från folkpartiet så krävs det att jag ska överklaga arenan. Det kommer jag inte att göra av följande skäl:



- Jag tror verkligen att den här regionen behöver en ny arena. Att då själv överklaga och försöka sätta käppar i hjulet för densamma känns väldigt märkligt.



- När länsrätten får in ett överklagande så begär de att kommunen ska yttra sig/bemöta synpunkter i ett överklagande. Det yttrandet skriver jag under. Om jag skulle överklaga beslutet så skulle jag om några veckor få sitta och bemöta mig själv. Skulle förvisso rent intellektuellt vara en utmaning men nej tack.



Hälsar



JP

2008-09-15 @ 20:39:23
Postat av: Frippe

US: Du är överallt du, och skriver bittra inlägg. Är du nedtryckt av frugan, chefen på jobbet, kanske på arbetsförmedlingen eller av fröken i skolan?

Alla som följer Kff på nätet vet din bitterhet mot KFF, så gör en oss en tjänst och somna om......

2008-09-15 @ 21:08:27
Postat av: US

Och Frippe Blå-Röd som skulle kunna sälja sina egna mödrar för att få arenan byggd...

Sådana ambassadörer är precis vad Kalmar behöver.

2008-09-15 @ 21:39:24
Postat av: PR-konsulten

Grattis Johan, du har fått fantastiska medlöpare i din kamp för ny arena i Kalmar. Dessa medlöpare bestående av unga fotbollssupportrar (läs ej skattebetalare) som ser ner på demokrati och ifrågasätter konsekvent att hot mot Mats förekommit.

Det bådar gått inför valet 2010.

2008-09-15 @ 22:08:09
Postat av: Blå-röd

Var ditt senaste inlägg även riktat mot mig US?

Jag skriver ju att jag välkomnar en granskning av länsrätten. Saker och ting måste gå rätt till. Och alla former av hot och våld är givetvis helt förkastligt. Jag har aldrig haft en annan åsikt.



Vart vill du komma egentligen? Får jag inte ha en avvikande uppfattning utan att du ska blanda in min mor i detta. Nivå, tack.

2008-09-15 @ 23:24:49
Postat av: Jonas Löhnn

Efter vad som hänt är nu en juridisk prövning av arenabeslutet utifrån demokrati- och rättighetsaspekter nödvändigt.

Jag håller emellertid med om att Johan, även om det vore det moraliskt riktiga, inte kan vara den som själv överklagar.



Länsrätten kan inte och kommer inte att driva ärendet vidare utan någon klagande, men det kommer inte att saknas människor som vill försvara de medborgerliga rättigheterna, och oaktat sin inställning till arenan, ta vid där andra gav tappt.

2008-09-15 @ 23:25:15
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och rösta på mig i den här fototävlingen



http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986



Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :D



PS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-15 @ 23:29:39
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0