Den moderata arbetslinjen...

Det har ju brutit ut en rejäl diskussion om Fredrik Reinfleldts pressekreterare Edvard Unsgaard det senaste dygnet. Många har upprörts över inlägget om avföringen och den städinsats som följde. Andra har uttryckt att man absolut inte förstår diskussionen.

Jag för min del tycker det är tämligen nedlåtande. Testa och byt ordet invandrare eller ryska mot neger eller jude så blir det ganska tydligt.

Att sedan koppla detta till arbetslinjen får väl varenda moderat kampanjmakare att bryta samman...


Edvard Unsgaard; tycker invandrare och invandrarföretagare är otroliga. Någon idiot hade i natt gjort det lite större behovet i vårt trapphus (och lagt sin halsduk där...). Jag ringde vårt städbolag som drivs av invandrare som på en halvtimme skickade över en ryska som städade och sanerade trappen. Det är arbetslinjen det, att på en ha...lvtimme en söndag få fram en duktig städerska som gör ett fantastiskt jobb!

Kommentarer
Postat av: Ola

Vad är det du inte fattar? Denne person tycker ju i detta fallet att invandrarna gör ett bra jobb! Ändå så ska du få denne person till rasist! Är det inte bättre att du sopar rent framför din egen dörr "Mr Fanerdun"??!

2010-01-15 @ 01:09:05
Postat av: Eie

Det var väl stiligt. Att han vet att hon är ryska vittnar väl om att han talat med henne. Kanske rent av bjöd på en kopp kaffe eller tryckte en större sedel i hennes hand.

//eie

2010-01-18 @ 17:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0