Återvinning?

Jag läser i onsdagens Barometern att de borgerliga partierna i Kalmar kommun vill införa hemrehabilitering i hela kommunen om de vinner valet i höst. Det är väldans bra. Problemet är dock ett:

Just detta tog vi beslut om på kommunfullmäktige i december 2009.

Är detta ett nytt uttryck för någon sorts borgerlig återvinning?

Kommentarer
Postat av: Inger Hilmansson

Ja, det var bra att ni tog beslutet själva, eftersom ni tidigare avslog Alliansens förslag när vi ville genomföra hemrehabilitering i hela kommunen tidigare i budget.Nu är det ju inte allt ni beslutar som blir genomfört och enligt budgetuppföljningen var det bara Södermöre som var på gång.

Det är alltså inte uttryck för återvinning utan påminnelse om vårt förslag som vi har tänkt att genomföra om vi får chansen.

2010-05-12 @ 16:45:51
Postat av: Ibbe

Pinsamt minst sagt för alliansen.Kort minne tyvärr och bidrar knapppast till någon större trovärdighhet. Tillägget i direktiven för kommunala bolag från alliansens sida vid ett senare kf var ytterligare ett exempel på dålig,mycket dålig påläsning. Avgångne Häggfors(m) var mycket påläst och protesterade bara när det var befogat. Hur är det med efterträdarens kompetens?

2010-05-13 @ 08:13:08
Postat av: Anonym

Skriv för fan ett protestinlägg mot det attentat som islamistiska extremister för några dagar sedan utförde mot Lars Vilks och den svenska grundlagsskyddade yttrandefriheten.

Lars har dessutom efter attentatet blivit utsatt för försök till mordbrand.

Skriv och protestera, annars är du bara en i raden av fega, ynkligt rädda svenska PK-ISTER.

2010-05-15 @ 23:12:23
Postat av: Johan Persson

HejTack för era synpunkter.

När det gäller Lars Vilks så blir jag lika uppröd som du. Yttrandefriheten ska gälla alla.Oppositionsrådet Inger Hilmansson (fp) har ett ganska otroligt inlägg. Tyvärr är jag inte förvånad.Hon och övriga alliansen skickar ett pressmeddelande om att de ska inför hemrehabilitering i hela kommunen om de vinner valet. När jag påpekar att det beslutet redan är taget hänvisar oppositionsrådet till en budgetuppföljning som är gjord för mars i år.Om nu oppositionsrådet Hilmansson eller oppositionsrådet Petersson eller oppositionsrådet Andersson eller någon av alla politiska sekreterare som alliansen har till förfogande kunde lyfta luren och fråga antingen sina egna politiker i omsorgsnämnden eller förvaltningen så hade då fått veta att denna reform nu genomförs. Man är klar till årsskiftet.Men. Varför kolla en story? Den kan ju falla. Detta är direkt pinsamt för alliansen men säger tyvärr en hel del om hur man jobbar.JP

2010-05-17 @ 12:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0